TA STRU KTURA

architektura | design

Jakutská

 

 

místo | Praha 10 - Vršovice      studie | léto 2017     realizace | podzim 2017

 

Byt s výhledem do malého parku, nicméně dispozičně nevyhovující pro čtyřčlennou rodinu. Navrhli jsme proto ústřední vstupní prostor, ze kterého je přístupná jak šatna, tak i dětský pokoj, ložnice, koupelna a WC. 
​Byt měl atypické vysoké nosníky, které jsme využily pro zálivy kuchyně a knihovny. 
​Ladění bytu je v lehkém retrostylu vzhledem k tomu, že je dům 70let starý. Je použita černo-bílá dlažba s výrazným vzorem v kombinaci s obkladem ala cihla. Na dřevěné prvky byla použita dubová dýha a bílá lakovaná MDF deska. V dětské pokoji potom březová spárovka. Vše doplňuje výrazná tapeta v dětském pokoji a zrepasované křeslo v hlavní místnosti.

 

 

rekonstrukce bytu dětský pokoj zvýšená postel světlý barevný pokoj
rekonstrukce bytu obývací pokoj jídelna kuchyň retro industriální styl
rekonstrukce bytu ložnice dub bílá zakrytí topení
Rekonstrukce bytu v industriálním stylu obývací pokoj kuchyň jídelna
rekonstrukce bytu ložnice dub bílá